Kto może czytać SMS-y, które odbieram?
Wiadomości są widoczne tylko na Twoim koncie i są automatycznie usuwane po 30 dniach.
Wiadomości odebrane przez Twoje numery są widoczne tylko na Twoim koncie, w aplikacji i na stronie. Jak każdy SMS przechodzą przez sieć telefoniczną i naszego dostawcę numerów, zanim do Ciebie dotrą. Przechowujemy je, abyś mógł je przeczytać, i automatycznie usuwamy 30 dni po otrzymaniu. Na zablokowanym telefonie powiadomienia o kodach ukrywają kod. Ponieważ tymczasowy numer trafia później do kogoś innego, nie używaj go do wrażliwych kont. Zobacz Prywatność i Twoje dane.
Czy ten artykuł był pomocny?
Dziękujemy! Cieszymy się, że pomogło.