Vaše data
Smazat účet SmsGrab
Účet SmsGrab můžete kdykoli smazat. Smazání platí okamžitě a nelze ho vrátit zpět.
Na tomto webu
Přihlaste se ke svému účtu na smsgrab.com a otevřete Účet > Nastavení > Smazat účet.
V aplikaci SmsGrab
- Otevřete SmsGrab a přejděte na kartu Nastavení.
- V části Účet klepněte na Smazat účet.
- Účet s e-mailem potvrdíte heslem. Účet hosta potvrdíte napsáním potvrzovacího slova, které aplikace zobrazí.
E-mailem
Pokud nemůžete použít aplikaci ani web, napište na support@smsgrab.com z e-mailové adresy svého účtu a požádejte o jeho smazání. Účet smažeme, jakmile ověříme, že je váš.
Co se smaže
- Všechny vaše relace přihlášení se ukončí, v každém telefonu i prohlížeči.
- Vaše e-mailová adresa a hash hesla se odstraní.
- Telefonní čísla vašich aktivací a pronájmů se vymažou a všechny přijaté zprávy se smažou.
- Vaše tokeny push oznámení a uložené záznamy požadavků se smažou.
Co zůstane
- Záznamy v knize zůstatku zůstanou, už nepropojené s žádnou e-mailovou adresou, tak dlouho, jak to vyžadují účetní a daňové předpisy.
- Zůstatek, který na účtu zůstane, smazáním propadá.
Později se můžete znovu zaregistrovat se stejnou e-mailovou adresou; nový účet začíná prázdný.